top of page
EF_1.jpg

Espen Frøisland

Senior konsulent 

Espen er en dyktig Cand. Scient fra Universitetet i Oslo med spesialisering innen mekanikk, numeriske metoder og dynamikk. Han har hovedfagsoppgave i limte forbindelser mellom kompositt og stålmateriale. Med over 20 års erfaring som rådgiver, utstyrsleverandør og ansatt i byggherreorganisasjon, har Espen opparbeidet seg spesialkompetanse innen verifisering, dokumentasjon og regelverk på stål, aluminium, kompositt og betong konstruksjoner. Han er også sertifisert for byggherre-, SHA- og BIM-koordinering.

 

Med Espen som din samarbeidspartner kan du være trygg på at verifiseringen og dokumentasjon av ditt prosjekt tilfredsstiller gjeldene regelverk og standarder. Espen har spisskompetanse på utmatting fra dynamiske og termiske laster. Han har solid kompetanse i valg av materialer under krevende miljøforhold og han har bred erfaring fra produksjon, drift og vedlikehold. Med Espens ekspertise kan du føle deg trygg på at ditt prosjekt vil bli levert i henhold til valgt standard.

Espen har ikke bare lidenskap for jobb, men også for god mat og drikke, og gode opplevelser. Han har interesse for ny teknologi og moderne transportmidler. Som person er han åpen, ærlig og omgjengelig.

 

Spør meg om: 

  • Dokumentasjon

  • Konstruksjon

  • Materialvalg

  • HMS

  • BIM

bottom of page