top of page
KON_sq.jpg

Knut Ola Nymoen

Senior konsulent 

Knut-Ola er oppvokst på Notodden. Han utdannet seg til ingeniør ved Universitetet i SørØst-Norge (USN) og tok med seg en bachelorgrad derfra i 2015.

 

Han startet karrieren som mekaniker og systemtekniker i bilbransjen i 2007 og, med unntak av studietiden ved USN ble han der til 2017. På veien var han innom Mercedes, Toyota og Teslas merkeverksteder og servicesenter. I 2017 fant han endelig ut at stålhjul er mye morsommere og begynte derfor som maskiningeniør hos Mantena, der han de fire neste årene utviklet seg videre med oppgaver som design og utvikling av komponenter, derunder reverse engineering, verkstedmateriell og tilhørende systemer, teknisk dokumentasjon og optimalisering av vedlikehold.

Knut-Ola er en initiativrik, allsidig, nysgjerrig og raus medarbeider som serverer nye muligheter for forbedring av prosesser og flagging av innovasjonsmuligheter uten opphold. Han er kunnskapsrik og arbeidsvillig og bringer med seg nye perspektiver på hvordan vi kan være en enda bedre partner for våre oppdragsgivere, noe vi setter svært høyt i Unstad.

Spør meg om: 

  • Mekanisk design

  • Reverse Engineering

  • Prosjekt /Anbud

  • CAD

  • 3D Scanning og VR

bottom of page