top of page
Søk
  • erlinghaugnes

Unstad AS har gjennomført tilstandskontroller for SJ/NORD.

Oppdatert: 24. nov. 2020

Oslo, august 2020

I perioden mai til juli '20 har vi avdekket komplett status på togparken som skal opereres i trafikkpakke 2 av SJ/NORD. Dette gjelder tog Type 73, 92 og 93, EL18, Di4, Fde, B5 og WLAB.

Inspeksjonen har involvert interiør- og eksteriørelementer.

Innvendig: slitasje på seter, gulv, bord, vegger og vinduer til funksjonskontroll av dører, inspeksjon av alle skap og vi har foretatt en grundig gjennomgang av førerplass.

Utvendig: Vognsider, vinduer, luker, dører, frontelementer etc.

Under: Plog, ATC-antenner, kabling, boggier, drivverk (både elektrisk og diesel), pneumatikksystemer, bremser etc.

Med høy detaljeringsgrad, fast og lik feiltekst på funn kan de enkelt registreres som utestående feil på materiellet i kundens vedlikeholdsstyringssystem.

Etter denne inspeksjonen sitter kunden igjen med en presis status på materiellet før de overtar ansvaret.


Unstad tilbyr også dynamisk inspeksjon som inkluderer vibrasjonsanalyse, visuell observasjon med bruk av kameraer, klosskraftmåling, oljeanalyser etc. Slike inspeksjoner vil gi innsikt i systemer som traksjonsstyring, mekaniske roterende elementer, bremsetilsetting, løpeegenskaper og skinnegangens tilstand på den kjørte strekningen. En dynamisk inspeksjon vil avdekke om toget og skinnegangen er i god stand og bekrefter egnetheten til toget på den gitte strekningen.


Unstad AS holder til Oslo, har 12 ansatte og tilbyr rådgivning til togbransjen. Vi ser for oss en fremtid der folk flest foretrekker kollektive transportløsninger.


52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page