MBH_sq.jpg

Malin Helland

Konsulent 

Malin er født og oppvokst på Lørenskog. Hun startet utdannelsen sin med en bachelor i helseledelse og helseøkonomi ved UiO, for senere å sertifisere seg som PRINCE 2 prosjektleder fra Metier. Hun planlegger oppstart ved maskiningeniør-studiet ved OsloMet sommeren 2022, men vil fortsette i stillingen sin i Unstad med 50% under studietiden. Hun startet i jernbanebransjen tidligere enn de fleste og gjorde sin inntreden allerede som 15-åring, da med administrative oppgaver i Daimex.

Etter utdanningen ble hun hyret inn som prosjektleder for bl.a. oppgradering av WLAB sovekupeer og Vy Pluss ombyggingen på Type 5 og 7. Deretter startet hun i OnTracks der hun hadde oppgaver som admin-support og koordinator for EuroMaint, der hun senere ble ansatt som garantiadministrator overfor CAF. Hun startet i Unstad i september 2021.

 

Malin bærer preg av å ha vokst opp i en jernbanefamilie og med motor- og hydraulikkolje i årene er det ikke overraskende at hun har valgt seg rullende materiell som innsteget i sin karriere. Dessuten tok hun lisens i Road racing våren 2021 og hun trener jevnlig i Solør Racing, der hun får trykket knallhardt på gassen. Hun er dessuten veldig glad i styrketrening og du finner henne nesten alle dagene i uken på Fresh treningsstudio, hvis hun ikke er ute og lufter sin firbeinte venn, schæferen Nera.

Spør meg om: 

  • Prosjektledelse

  • Vedlikeholdsplanlegging 

  • Logistikk