top of page

LEDENDE PÅ RULLENDE MATERIELL

Vi er profesjonelle konsulenter med bred bakgrunn og omfattende nettverk fra den rullende materiell-bransjen med en lidenskap for gode kollektive transportløsninger. I økosystemet av små og store bedrifter har vi funnet vårt område som vi har valgt å spesialisere oss i. Det er et privilegium og en lidenskap.

Inspeksjon utvendig
Inspeksjon under
20221129_130501372_iOS (2)
Inspeksjon under
Tog Type 93 Marienborg 8.juni 2020
Hjem: Welcome
Hjem: Services
Skjermbilde%202020-03-09%20kl.%2017.13_e

VÅRE TJENESTER

Vi bygger "grunnmuren" for det som skal bli landets mest kompetente fagmiljø innen rullende materiell Med et solid fundament bygger vi resten av "huset", der et av målene er å innhente juniorer som veiledes systematisk av erfaring og fagkunnskap som og inspirerer til nytenkning, innovasjon og en bærekraftig utvikling av selskapet og bransjen. Vi ser etter nye medarbeidere med erfaring på både junior-, og seniornivå til å hjelpe oss nå disse målene.

Business Meeting

TEKNISK RÅDGIVING OG PROSJEKTLEDELSE

Vi tilbyr fagspesialister og prosjektledere til små og store oppdrag og selskaper innen rullende materiell. Erfaringer fra de fleste typer av kjøretøy og fra de fleste typer oppdrag finnes i vårt team.

Hjul i maskinen

STORE OG SMÅ ENGINEERINGS- OG RÅDGIVNINGSOPPDRAG

Våre ingeniører har omfattende kunnskap og erfaring fra i hovedsak rullende materiell, men også fra andre relevante konstruksjons og produksjonsoppgaver. Vår spesialitet er boggi, pneumatikk og bremser og industridesign.

Mechanical Engineer skisse

TEKNISK TILSTANDSKONTROLL

Vi har utviklet et eget system for tilstandskontroll av rullende materiell og vi gjør det med personer som har mer enn 10 års erfaring. Dette gjør at vi kan tilby tilstandskontroller av høy kvalitet, gjennomført på begrenset tid og som blir grundig dokumentert. Vår ekspertise på dette område vil kunne spare våre kunder for senere overraskelser. 

Skriver på en datamaskin

ANDRE TJENESTER

Vi tilbyr SW utvikling, RAMS, CBM, avansert testing, diesel system spesialist, HMI spesialist og elektro og elektronisk konstruksjon

3D Printing av togdel

UNSTAD LABS

UNSTAD LABS er et nytt segment i vår portefølje. Her bistår vi våre kunder med å utvikle nye eller reprodusere utgåtte komponenter. Vi tar hele utviklingen fra idé/skisse til ferdig produsert produkt. Våre ingeniører benytter innovativ teknologi innen produktutvikling, re-engineering, 3D Scanning og additive tilvirking for å levere produkter. Vårt mål er å gjøre denne prosessen raskere, rimeligere og mer bærekraftig for våre kunder.

Vi har et stort nettverk av nøye utvalgte samarbeidspartnere som bistår oss med produksjon, og våre ingeniører leverer all nødvendig dokumentasjon iht. kundekrav, og  gjeldene standarder for skinnegående materiell.

  • Reverse Engineering av utgåtte produkter

  • Produktutvikling

  • 3D Scanning og oppmåling

  • Additiv tilvirkning - 3D printing mm.

  • FEM-analyse og beregninger

  • Komponenter godkjent iht. standarder for skinnegående kjøretøy

Om dette høres dette interessant ut, så klikk på knappen under.

Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi levere alle mulige tjenester knyttet til rullende materiell. 
Vi trives i et økosystem av virksomheter som streber for å få mest mulig ut av offentlig transport, og noen av kundene våre er:

Kunder3.png
Hjem: Clients

KONTAKT OSS

Velkommen til Unstad!

Bruk dette skjemaet og din henvendelse blir sendt til den rette personen hos oss. For å komme i kontakt med våre ansatte direkte, bruk fornavn.etternavn@unstad.com.

Hjem: Contact
bottom of page