top of page

Jernbanegodkjente produkter

La oss bidra til å gjøre togreiser mer behagelige ved å tilby effektive og plassbesparende løsninger, i tillegg til totalrenoveringer av kupeen. Alt vi leverer er selvsagt godkjent for bruk på tog, noe som sikrer både sikkerhet og kompatibilitet.

 

Vårt team av dyktige industridesignere, ingeniører og prosjektledere er dedikert til å skape produkter som forbedrer passasjeropplevelsen.

Vi håndterer hele prosessen fra prosjektstart til ferdigstillelse inhouse, og sikrer høy kvalitet og perfekt tilpasning til kundens behov. La oss hjelpe dere med å forvandle kupeen til et innbydende rom som beriker passasjerens reise.Ta kontakt for å diskutere hvordan vi kan tilpasse våre løsninger for deres behov.

Produktkatalog

Forbedre togopplevelsen og øk kundetilfredsheten med jernbanegodkjente produkter fra Unstad LABS

Opplev optimal kjøling med vårt elegant designede og presisjonskonstruerte kjøleskap fra Unstad, skreddersydd for å møte de unike behovene til moderne togreiser

DSC_2838_Kafevogn_kjøl_1_medium_edited.jpg

Skap en innbydende atmosfære i kafékupeen med våre stilfulle og komfortable sittegrupper og bord, designet for å forbedre reisekomforten og samtidig optimalisere plassen.

DSC_2856_edited.jpg

Nyt perfekt brygget kaffe hver gang med vår høyteknologiske kaffemaskin fra Unstad, utstyrt med avansert granuleringsteknologi designet for den ultimate kaffeopplevelsen på tog.

DSC_2886_Premiumvogn_kaffemaskin_2_medium_edited_edited.jpg
Kontakt oss for å lære mer

Takk for innsendingen din!

bottom of page